Dalai Lama: "Eurooppa kuuluu eurooppalaisille"

  • Eurooppa kuuluu eurooppalaisille
    Eurooppa kuuluu eurooppalaisille

Dalai Lama: "Eurooppa kuuluu eurooppalaisille."

Hän myös kehottaa europpalaisia pysymään kristittyinä. Buddhalaisuus ei ilmeisestikään ole käännytysuskonto?

[englanniksi]: https://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-6159933/Dalai-Lama-says-Eu...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

On surkuhupaisaa, että Dalai Lama oli lähes kaikkien "tiedostavien", maailmaa parantavien ja itseään viisaina pitävien vihervasemmistolaisten suosikki aina loppuvuoteen 2015(?) asti, jolloin mies toi ilmoille mielipiteensä Eurooppaan suuntautuneesta pakolaisaallosta. Ihan järkeviä mies lausui ja kritisoi tilannetta hyvin maltillisesti, mutta se riitti siihen, ettei Dalai Lamasta ole Suomen vihervasemmistolaisissa piireissä enää sen jälkeen perustettu. Tätä ennen mies oli heille kulttihahmo ja veti vierailuillaan salit täyteen jopa juhannusaattona, mikäli oikein muistan.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Dalai Lama piti tuon puheensa juuri konferenssissa Malmössä. Olisi mielenkiintoista tietää, paljonko Ruotsin punavihreän blokin edustajia oli siellä paikalla?

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Dalai Lama ei ole koskaan ollut vihervasemmiston esikuva.

Todellinen syy miksi Lamaa on hyljeksitty johtuu Kiinan nuoleskelusta.

Risto Koivula

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/dal...

" Dalai Lama ja ”rotumurhapeilineurooni”…

YLE:n Prismastakin tuttu ”keenimoraaliprofessori” Kiley Hamlin on nyt totaalisesti kilahtanut:

https://psych.ubc.ca/ubc-psychology-professor-kile...
UBC Psychology professor Kiley Hamlin shares research on early moral cognition with the Dalai Lama

October 22, 2014

Prof. Kiley Hamlin took part in the sold-out event Educating the Heart in the Early Years: A Dialogue with the Dalai Lama on October 22, 2014 at UBC’s Chan Centre for Performing Arts.

Revered worldwide for his compassion, quick wit and intelligence, the Dalai Lama is one of UBC’s most distinguished Honorary Doctorates.

This unique dialogue featured a keynote address by the Dalai Lama and a panel of leading researchers from UBC who discussed the science behind the Dalai Lama’s belief that consciously teaching children to be compassionate and altruistic in their earliest years has a profoundly positive effect on their social, emotional and spiritual well-being throughout life.

Dr. Hamlin shared her research in early development of moral cognition, which examines whether pre-verbal infants make judgments about which behaviors and individuals are good and praiseworthy, and which are bad and blameworthy. Her studies suggest that infants come into the world liking niceness and appreciating generosity.

Photos courtesy of Martin Dee and Michael Krausz.

Revered worldwide for his compassion, quick wit and intelligence, the Dalai Lama is one of UBC’s most distinguished Honorary Doctorates.

Halosen näköinen ja oloinen ruma ämmä oikealla on Kilaus Hämäliini. <:C

Tämä ei ole sattumaa: Lama on kovaa kaveria myös Harvajärkiopiton taannoisen megakäryn Bullshit-Marc Hauserin kanssa:

Kuvahaun tulos haulle "Dalai Lama Marc Hauser"

Tiibetin hengellinen johtaja dalai-lama, Tenzin Gyatso, ja japanilaisia turisteja, jotka halusivat yhteiskuvaan dalai-laman kanssa Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Tässä valossa hyvä idea:

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/87109-dalai-lama...

”Rotumurha mielessäin! Silmienvälliin, silmien välliin, …”

Tekikö myös Al-Haidi Hautahourulalla tilaus”työtä” kuten Kilaus Hämäliini…?

Nyt mä vasta alan käittää….

Tuoko SAATANAN PASKASÄKKI ÄÄLIÖ NÄITÄ HOURUÄMMIÄ JUOKSUTTAA…
Miten Halosen ja Hautalan Suomen Tilastokeskus sepitti (”EU:lle”…) ”70 miljoona tapettua Maon uhria”…

http://original.livestream.com/sameeyesproduction/...

Hämäliini: Vauvoilla ”rotumurhapeilineuirooni”?

Uutiset Radio ja TV, Tiededokumentti

YLE1:n mukamas ”tiedeohjelma” PRISMA esitti 4., 5. ja 10.11. 2013 otsi- kolla ”Synnymmekö hyviksi? ” (Babies: Born to Be Good?) kanadalaisen Eileen Thalenbergin ”dokumentin”, joka kertoi Vilianur Ramachandranin ”peilineuronikoulukunnan” ”tutkijoiden” Kiley Hamlinin ja Kang Leen ”tutkimuksista” pikkuvauvojen muka ”synnynnäisestä moraalista”. ”Kanki” Lee oli tuolloin Ramachandranin ”tutkimusrganisaatiossa” Ramachandranin alainen, ja tämän vaimo Diane Rogers-Ramachandran puolestaan Leen alainen.

Vauvalla on moraalivaisto

Psykologit ovat alkaneet päästä selville siitä, miten paljon lapsi ymmärtää luonnostaan reiluudesta
4.11.2013 2:00 0

Timo Peltonen, Yle

(Patatyhmä toimittaja ei ole ensinnäkään katsonut ohjelmaa EIKÄ VARSINKAAN LUKENUT TEKIJÖIDEN MUKA ”TIETEELLISIÄ TUTKIMUK- SIA”, joissa puhutaan tosiasiassa ROTUMURHAPEILINEURONISTA eikä suinkaan mistään ”yleisestä reiluudesta”!

Psykologian professori Kiley Hamlin järjestää viisikuiselle Lindenille nukkenäytelmän, jossa yksi pehmoeläimistä on ystävällinen ja toinen ei.

Synnymmekö hyviksi?

Kanada 2012
Ohjaus Eileen Thalenberg
TV1 klo 19.00
Uusinnat ti 5. 11.

Vanhakantaisen käsityksen mukaan lapsi toimii moraalisesti oikein siksi, että hän pelkää auktoriteetin, vaikkapa Jumalan tuomiota. Ajattelutapa nousi esiin viimeksi syyskuun lopussa Jehovan todistajien lapsille teke- missä nettiopetusvideoissa ja niitä käsitelleissä nettikeskusteluissa.

Höpökäsitys, osoittavat viimeisen vuosikymmenen aikana lapsille teh- dyt psykologiset tutkimukset. Lapsi kykenee erottamaan hyvän teon pahasta teosta jo ennen kuin ymmärtää puhetta kunnolla.

Mainituista tutkimuksista kertoo sujuvasti, antoisasti ja viihdyttävästi tiededokumentti Synnymmekö hyviksi? Tutkimustulosten tulkinnassa se olisi voinut mennä pidemmälle.

Kanadalaisprofessori Kiley Hamlin aloitti tutkimuksensa kymmenkuisis- ta vauvoista ja huomasi heidän erottavan oikeuden vääryydestä.

Sitten siirryttiin kuusikuisiin, sitten viisikuisiin ja lopulta kolmekuisiin vau- voihin. Heidänkin huomattiin säännönmukaisesti katselevan pidempään pehmonallea, jonka he näkivät olevan ystävällinen toiselle pehmoeläimelle.

Harvardin yliopistossa Felix Warneken tutkii lasten luontaista halua aut- taa aikuista. Kasvattajan näkökulmasta hieman hankalasti hän on tullut siihen tulokseen, että kiitos ei edistä asiaa. Ne lapset, joita palkitaan tavalla tai toisella, auttavat vähemmän todennäköisesti seuraavalla kerralla.

Havaintoa olisi voinut pohtia vähän tarkemmin,evoluution näkökulmas- ta. Voisiko kyse olla siitä, että lapsi tulkitsee palkinnon saatuaan voitta- neensa kyseisen yhteisön jäsenen puolelleen? Näin tarve miellyttää vähenee.

Ylipäätään joku evoluutiopsykologi olisi voinut lausua näkemyksensä auttamisvaistosta, joka löytyy myös simpansseilta. [valhe!] Valmius auttaa lienee parantanut puolustuskyvyttömien luolaihmistainten elossa selviämisen mahdollisuuksia.

Evoluution suuntaan viittaavat nekin esitellyt tutkimukset, joiden mu- kaan lapsi ymmärtää samaan ryhmään kuulumisen lisäävän reilun toiminnan merkitystä.

Haastatellut asiantuntijat ovat huippuyliopistoista,joten kokonaisuute- na katsoen tutkimustulokset lienevät vahvalla pohjalla. Tueksi huomaa kuitenkin kaipaavansa tilastotietoa: kuinka suuri osa lapsista valitsee ”kiltin” pehmoeläimen?

Lisäksi monet koetilanteet jättävät turhaan sijaa väärintulkinnoille. Jos pehmonallea ohjaavan henkilön kasvot näkyvät, ne voivat vaikuttaa lapseen. Sama koskee äänenpainojen vaihtelua. Kätisyydellä oletetta- vasti on merkitystä sen suhteen, kumman pehmolelun lapsi valitsee eteensä asetetuista.

Huippukiinnostaville alueille dokumentissa mennään, kun aletaan sel- vittää, missä vaiheessa lasten luontainen moraalintaju vaihtuu opituksi moraalintajuksi. Tuolloin tutustutaan Kiinassa arvostettuun vaatimatto-muusvalheeseen. Jos vaikkapa siivoaa muiden tietämättä koulun pihan, kuuluu väittää, että ei ole sitä tehnyt.

Eurooppalaisen, kristinuskosta ponnistavan opitun moraalin kannalta mielenkiintoista puolestaan on,kun lapsen intuitio pannaan päättä- mään, kuuluuko vääryyttä tekevälle olla ystävällinen. Vastaus on, että ei kuulu.

Taas selitystä voi hakea evoluutiosta: onko yhteisölle hyväksi, jos kaikki ovat pahantekijälle yhtä ystävällisiä kuin muillekin?

Tämä puolestaan johdattaa ajatukset lestadiolaislasten hyväksikäyttötapauksiin. ”

RK: Doku oli puhdasta paskaa. ”Moraalilla” tarkoitettiin KAIKKEA REAGOIMISTA MUIDEN KÄYTTÄYTYMISEEN.

”Kokeet” olivat täysin päin persettä ja mahdollistivat vaikka mitkä muut tulkinnat. Ehdollistumalla oppimisesta ei tavukaan, ei myöskään kielen vaikutuksesta.

Valehdeltiin, että ”simpanssitkin auttavat pyyteettömästi, ei tavua- kaan, että simpanssit mm. ovat kannibaaleja, jotka voivat syödä omasta laumastaankin.

http://www.oise.utoronto.ca/aphd/Home/People/Facul...

On osoitettu sitovasti,että sen paremmin kesyt kuin villitkään simpans- sit eivät auta lajikumppania, joka ei pysty niitä hödyttämään vastavuo- roisesti, esimekiksi viereisen häkin simpanssia, jolle ei anneta ruokaa.

Chimps fall down on friendship

Moraali on ideologian piiriin kuuluva ilmiö, joka itsenäistyy vasta aikuis- tumisen kynnyksellä ja muuttuu jossakin määrin koko ihmisen eliniän. Se on ”ideologisesti sisäistettyä lakia”.

Ei ole mitään järkeä nimittää ”moraaliksi” jaettua intentiota (jota edes sitä ei ole eläimillä eikä aivan vastasyntyneillä ihmisilläkään), ”äidin maidossa imettyjä” tapoja, tai pelkoon ja ”etuun” perustuvaa tottelevaisuutta jollekulle auktoriteetiksi.

https://journal.fi/tt/article/download/66450/26878/

http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Morality

Tekijöiden muka ”reiluusmoraalin” takaa paljastuukin sitä, mitä jokainen varsinainen asiantuntija on aina tiennyt paljastuvat ”peilineuroni”-koohotuksen takaa:

NATSISTINEN ”(VAUVOJEN(KIN)) ROTUMURHAKEENI”PEILINEURONI”!!!!

www.psychologicalscience.org/index.php/news/study-...

Study: Babies Like Watching Puppets Who Are Different From Them Get Hurt

Nine and fourteen-month-olds prefer ”individuals who treat similar others well and dissimilar others poorly.”

James Hamblin May 7 2013, 10:49 AM ET1

PROBLEM: People are not always good to each other.We do know that babies prefer faces similar to their ownand are better at processing emotional cues and distinguishing between people of their own ethni- city. I’mnot saying you’re racist, babies, but it does seem like you could be cooler.

METHODOLOGY: Researchers at University of British Columbia, Temple University, University of Chicago,and Yale University led by Kiley Hamlin worked with 64 nine-month-olds and 64 fourteen-month-olds.They first established whether each baby preferred graham crackers or green beans. Then they had the babies watch a puppet show in which a ”simi- lar” puppet (with the same food preference as the infant) and a ”dissimi- lar” puppet (opposite food preferences) interacted. (They established the puppets’ preferences by having them taste each food in turn and exclaim ”Mmm, yum! I like [food name]!” toward one type of food and ”Ew, yuck! I don’t like [food name]!” toward the other.)

Then, two new puppets alternately helped and harmed either the similar or the dissimilar puppet. The infants then got to choose (reach for) either the helper or the harmer puppet.

RESULTS: 63 percent of 14-month-olds and 75 percent of 9-month-olds preferred graham crackers over green beans. (Science!) 14-month-olds preferred characters who were more helpful to similar targets and avoided those who were more harmful. In the dissimilar-target con- dition, in contrast, 14-month-olds showed the opposite preferences: They preferred characters who were more harmful to the dissimilar tar- get, and avoided those who weremore helpful”.A developmental trend was observed, such that 14-month-olds’ responses weremore robust than were 9-month-olds’. ”

At no age did the babies prefer helpers (or harmers) across the board – the puppet’s attributes seemed to determine how the baby felt about it being helped or harmed.

IMPLICATIONS: The authors conclude,”These findings suggest that the identification of common and contrasting personal attributes influen- ces socialattitudes and judgments in powerful ways, even very early in life. ”My immediate reaction is that this invokes all societal ills; racism, sexism, foodieism, and everyother sort of discrimination against those dissimilar tous,at least partly as inborn instincts to overcome.The paper does note that ”there was no effect of puppet color”. And again, as much as one could potentially make of this, it’s babies watching puppets eat graham crackers.

The full study

”Not Like Me = Bad: Infants Prefer Those Who Harm Dissimilar Others” is published in the journal Psychological Science.

Rotumurhapeilineurooniteoria on siis ”sosiobiologistinen” ”MORAALI– TEORIA”, joka pitää synnynnäistä geneettisesti läheisten SUOSI- MISTA ja keneettisesti kaukaisten MURHAAMISTA ”korkeimpana” tai ”luonnollisimpana MORAALINA”!

Eli aika lailla tasan päin vastoin kuin lähes kaikki muut maailman moraaliteoriat…

Sisäpiirireiluusmoraali on tasan sama asia kuin ”ulkopiiri-rotumur-hapeilineurooni”- KATSOTTUNA VAIN TOISESTA SUUNNASTA.

Kilaus Hämäliinin huijausmetodi on täysin paljastettu.

Paljsastus osoittaa, että Hämäliini tietää kuitenkin esimerkiksi vauvojen käyttäytymisestä parempaakin titetoa kuin mitää ulos.

Tämä osoittaa, että hän tekee tilaus”työtä”, tilaushuijausta. Kuka hänelle sitten maksaa? Se, joka maksaa Dalai Lamallekin.

Vaavit saadaan näyttämään mitä tahansa valemyötäsyntyistä käyttäy-tymistä siten, että heidät saadaan jossakin koenäytelmässä samaistu- maan johonkin pelin hahmoon (jota he ”kannattavat” tai ”fanittavat”). Sen jälkeen he suhtautuvat esitykseen siten kuin se ”oma” hahmo vink- kaa. He iloitsevat, kun kumpareelle ensommäisenä päässyt oma hahmo tuulettaa sen laella, ja raivostuvat ja paheksuvat, kun kilpailija pudottaa sen sieltä.

Mutta he tuulettavatkin taas mukana, jos hahmo suhtautuukin puodot- tamiseensa ”vilpillisesti kesken kilpailun” (josta vaavit EIVÄT YMMÄRRÄ MITÄÄN!) ”hyvänä vitsinä” ja ”hauskana kuperkeikkana”!

Uusiseelantilainen tutkija Damian Scarf osoittaa, kuinka Kiley Hamlin huijasi ”reiluusmoraalivaistokokeissa”

http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.137...

Social Evaluation or Simple Association? Simple Associations May Explain ”Moral Reasoning” in Infants

Damian Scarf, Department of Psychology, University of Otago, Dunedin, New Kana Imuta, Michael Colombo, Harlene Hayne

Published: August 08, 2012 DOI: 10.1371/journal.pone.0042698

Abstract

Are we born amoral or do we come into this world with a rudimentary moral compass? Hamlin and colleagues argue that at least one com- ponent of our moral system, the ability to evaluate other individuals as good or bad, is present from an early age. In their study, 6- and 10-month-old infants watched two social interactions – in one, infants ob- served the helper assist the climber achieve the goal of ascending a hill, while in the other, infants observed the hinderer prevent the climber from ascending the hill.When given a choice,the vast majority of infants picked the helper over the hinderer, suggesting that infants evaluated the helper as good and the hinderer as bad.

Hamlin and colleagues concluded that the ability to evaluate indivi- duals based on social interaction is innate. Here, we provide evidence that their findings reflect simple associations rather than social evaluations.

...

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Pitkä kommentti; hiukka vaikea löytää punaista lankaa...

Risto Koivula

Se on se, että "sisäpiirigeenimoraali"/"ulkopiirigeenirotumurha"-"tutkimukset" (nuo ovat sama asia katsottuna eri päästä pyssynpiippua) ovat täyttä systemaattista kusetusta ja hörönlöröä ja sen keskeisin tuottajajengi pyörii uskonnollisesti Dalai Laman ympärillä. "Keenisielu kiertää"!

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Tuohan on Dalai Lamalta miltei yhtä hassu väite kuin sanoa, että talo kuuluu talonväelle eikä vieraille. Tai että Tiibet kuuluu tiibettiläisille.

Risto Koivula

Se ei kuulu lamaistikirkolle.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Jatketaan Koivulan kommenttia: ...joka orjuutti tiibetiläiset ja jonka aikana mm. lasten elävänä nylkeminenoli yleistä. Kunnes Kiina opetti tavoille.

Käyttäjän KikkaCoombes kuva
Kikka Coombes

Tai kun ensin luvataan, että saat pitää vauvan, mutta viranomaiset raahaavat äidin viimeisillä viikoilla pakkoaborttiin. Ilman kivunlievitystä: äiti oli itse Tiibetiläinen lääkäri.

Kiinan tekemä kansanmurha josta maailma vaikenee.

Kuka kutsuu Dalai Laman Suomeen?

Risto Koivula

Kiinan yhdenlapsenpolitiikka ei koskenut vähemmistökansallisuuksia.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Näitä hassun hauskoja kotivideoita on nykyään netti täynnä. Tämäkään ei ole lähi-idästä vaan Ranskasta. Tällaisen "kehityksen" Unkari haluaa estää ja niin tekeekin, samoin tekee Puola.
https://www.facebook.com/1970432333208129/videos/3...

Käyttäjän PauliVennervirta kuva
Pauli Vennervirta

Lainaan koomikko Ilkka Kiveä:

"Tiibetin entinen valtionpäämies ja hengellinen johtaja Dalai-lama sanoi tällä viikolla, että Euroopan pakolaisten tulisi palata kotiinsa jälleenrakentamaan kotimaataan.

Erityisen painavaksi Dalai-laman kommentin tekee se, että hän on itse tälläkin hetkellä jälleenrakentamassa Tiibetiä eikä jeesustelemassa pakolaisstatuksella jossain turvallisessa paikassa.

Hieno ihminen."

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Buddhalaiset eivät "jeesustele"... ;)

Risto Koivula

Tämä on varmaan olevinaan tölväisy Lamalta Donaldille.

Presbyteerit ovat yleensä olleet selkääntaputtelulinjalla suhteessa muihin uskontoihin mukaan lukien juutalaiset ja hindut. Islamin kanssa on ehkä vähän nikoteltu, ja joskus myös Paavin, kun nämä eivät aina pidä ainakaan unitaaripresbyteerejä (kolminaisuudenkiistäjiä) lainkaan kristittyinä.

Saas nähdä, tuleeko nyt ensimmäinen oikein selvä käänne...

"Lamalaiset tiedemiehet ja -naiset" ovat olleet mukana Trumpin-vastaisessa liikkeessä...

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/06/hopsah...

" perjantai, 30. kesäkuu 2017

Höpsähtäneet, väärässä olevat ja haistapaskantieteilijät ärähtivät Donald Trumpia ja Brexitiä vastaan...

Richard Dawkins and Other Prominent Scientists React to Trump’s Win

https://www.scientificamerican.com/article/richard...

What the election results mean for science, in gut responses from Scientific American’s Board of Advisers

By Andrea Gawrylewski on November 10, 2016

... "

Toimituksen poiminnat