Kaikki blogit puheenaiheesta Russia Today

123 metriä korkea kellotorni ja muita turistinähtävyyksiä

Salisbury on viehättävä englantilainen pikkukaupunki, jossa jokainen itseään kunnioittava britti mielellään vierailee. Tunnetaanpa se hiukan kauempanakin; viime keväänä sen kuuluisaa kirkkoa, jossa on peräti 123 metriä korkea kellotorni ja hemmetin vanhat kellot, tuli Venäjältäkin pari turistia ihailemaan, nimittäin Aleksandr Petrov (omaa sukua Miškin) ja Ruslan Bosirov (oik.  Anatoli Tshepiga). Miekkosilla oli mukanaan hajuvesipullo, jonka nimi oli Premier Jour - Eau de parfym.

Venäjä tuki USAn presidentinvaaleissa

Venäjän Länteen suunnattu Russia Today (RT) -kanava eli USAn presidentinvaalin tuloksen varmistuttua ikäänkuin kuherruskuukautta Trumpin kanssa. Tämän Putinia ihailevat ja kosiskelevat lausunnot olivat tietty kuin sulaa voita Kremlin korviin, jos tällainen kieli- ja kuulokuva sallitaan. Ja samalla lyötiin vaalit hävinneitä demokraatteja kuin vierasta sikaa; luuserit!

Russia Today ja USAn presidentinvaalit

Sonera Viihde -palvelu on tuottanut hauskoja hetkiä asiakkailleen sisällyttämällä Russia Today (RT) -kanavan ilmaiseen tarjontaansa. Ilman sitä en olisi tiennyt kuinka paljon epäkohtia ja mätää lännessä, erityisesti USAssa, on.

Kun Neuvostoliiton aikana maan virallinen propaganda pysrki kertomaan eri median kautta siitä, kuinka hyvin asiat maassa olivat, niin RT harvoin kommentoi Venäjän sisäisiä asioita. Joistain onnistuneista satelliitin laukaisuista ehkä. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä